Kickboksen maar

Videoland krijgt live studioprogramma rondom Glory-events

18 augustus 2022 09:33 | sport | Door Judith Regeling

© Shotbysud
Videoland staat vanaf zaterdag 20 augustus volledig in het teken van de Glory-kickboksstrijd. Naast de wedstrijden maakt de streamingdienst namelijk ook een live studioprogramma.

Aanstaande zaterdag is het dan ook al tijd voor de eerste ronde: dan strijden Jamal Ben Saddik en Benjamin Adegbuyi tegen elkaar.

Videoland

Voor het live studioprogramma heeft Videoland diverse bekende gezichten aan zich gebonden. Zo mag Mark Schaaf het programma presenteren, maar helemaal alleen staat hij er niet voor. De kickbokskenner wordt namelijk per wedstrijd bijgestaan door diverse analisten als Remy Bonjasky, Lucia Rijker en Melvin Manhoef. Het commentaar bij de wedstrijden wordt gegeven door Alex Lely en Remy Bonjasky. Laatstgenoemde heeft zich exclusief aan Videoland verbonden.

Jay-Jay Boske

Ook is er natuurlijk een dappere dodo die zich rondom de Ring gaat begeven als ware Ringside reporter. Die eer is weggelegd voor JayJay Boske, die zelf ook al wat ervaring heeft met het kickboksen. Hij nam het ooit op tegen Nesim van Supergaande. Zie de video hier.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Glory 81 is zaterdag 20 augustus vanaf 20.00 uur live te zien bij Videoland.

Meer over