Voetbal: EK Kwalificatiewedstrijd Jong Slowakije - Jong Oranje live bij Fox

De EK Kwalificatiewedstrijd Jong Slowakije – Jong Oranje is donderdag 14 november live te zien bij Fox. Oranje staat sterk, met al drie eerdere overwinningen.

Na zeges op Schotland (4-0), Luxemburg (0-1) en Georgië (0-6) hervat Jong Oranje de kwalificatiereeks voor het EK 2015 met de uitwedstrijd tegen Slowakije. Jong Oranje heeft in de kwalificatie nog geen punt gemorst en heeft zelfs nog geen tegentreffer hoeven te incasseren, met de koppositie in groep 3 als logisch gevolg. Slowakije is nummer twee in de poule, met eenzelfde aantal punten. De Slowaken speelden echter een wedstrijd meer.

De wedstrijd op Fox

De uitzending start op donderdag 14 november om 20.00 uur. Om 20.15 uur wordt er afgetrapt in Senec. Presentator Jan Joost van Gangelen kijkt vanuit de studio in Nederland samen met Arnold Bruggink vooruit naar het duel. Carrie ten Napel (de dochter van Evert) is ter plaatste in Slowakije voor het laatste nieuws en interviews met spelers en trainers. Het commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Mark van Rijswijk.

De voorselectie is inmiddels gemaakt, op vrijdag 8 november wordt de definitieve selectie van Jong Oranje bekend gemaakt.

FOX is in heel Nederland vrij te ontvangen door digitale TV-abonnees van onder meer Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11) en KPN (kanaal 14)

Reageren