Voetbaltalkshow VI volledig vernieuwd

5 Augustus 2015 13:53 | sport | Door Televizier

© RTL Nederland

Voetbal International gaat verder onder de naam Voetbal Inside, maar dat is niet de enige verandering. De RTL 7-show wordt meteen helemaal vernieuwd.

De voetbaltalkshow van RTL 7 staat voortaan los van tijdschrift Voetbal International. Het programma met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen keert dus terug met een andere titel: Voetbal Inside. Die wijziging is aangegrepen om meteen de hele show een likje verf te geven.

Verfrissing

"De verstokte fans hoeven niet te vrezen," zegt RTL 7-baas Marco Louwerens. "Ook onder de nieuwe titel blijft Voetbal Inside in de kern wat het altijd is geweest: Wilfred, Johan en René die met hun tafelgast de voetbalwereld onder de loep nemen. Dat ze dat op geheel eigen wijze doen, is inmiddels een gegeven. Wel zal het programma onder de nieuwe titel en een nieuwe look & feel, enige verfrissing ondergaan."

Simon Zijlemans

"Zo zullen er naast het nieuwe logo, ook een paar nieuwe programma-onderdelen geïntroduceerd worden," legt Louwerens uit. Simon Zijlemans gaat bijvoorbeeld op pad om het laatste nieuws vanuit het land te verzamelen. "Verder zal er de komende periode vooral online en op een nieuwe app het nodige aan het Voetbal Inside Platform worden toegevoegd." Komende maandag gaat de nieuwe website van de talkshow de lucht in.

Voetbal Inside is vanaf 10 augustus elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Lees ook:
Franse kapster ruïneert kapsel Wilfred Genee

Meer over