NOS & Eurosport

Waar kijk je de Olympische Spelen?

22 juli 2021 15:53 | sport | Door Irma Tomas

© ANP
De Olympische Spelen volg je deze zomer bij de NOS en bij Eurosport. De NOS heeft behalve registraties en samenvattingen, ook een paar leuke talkshows. Eurosport heeft de rechten van álle sporten.

NPO 1 

Live sport: elke dag van 02:00 uur tot 11:00 uur

Tokio Vandaag: elke dag van 18:50 tot 19:55

In deze talkshow praat Sjoerd van Ramshorst ons bij over de recente ontwikkelingen in Tokio. Er zijn ruime samenvattingen en verhalen over de (Nederlandse) deelnemers, reportages en interviews van de NOS-verslaggevers ter plekke en vaste rubrieken.

Studio Tokio: dagelijks van 21:30 uur tot 21:20 uur (weekend tot 22:20)

Live vanuit Scheveningen ontvangt Henry Schut iedere avond atleten, coaches, analisten én gasten van buiten de sportwereld. Oud-olympiërs zoals Ellen Hoog (hockey), Gregory Sedoc (atletiek) en Elis Ligtlee (baanwielrennen) schuiven aan wanneer hun sport aan de beurt is. 

Alles over de Olympische Spelen

Eurosport

Eurosport: De zender heeft de live-uitzendrechten voor alle sporten op de Olympische Spelen. De programmering van Eurosport 1 en Eurosport 2 is bijna helemaal gewijd aan de Spelen. Eurosport 1 zit bij de meeste tv-kijkers in hun standaard zenderpakket. Voor Eurosport 2 heb je een aanvullend abonnement nodig.

Discovery+: Op de streamingdienst Discovery+ kun je alle sporten op de Olympische Spelen live zien. Bovendien is basketbal exclusief te zien op discovery+ en Eurosport.

Hier is het volledige schema van de Olympische Spelen

Meer over