Wilfred Genee baalde van ontbreken Tour Du Jour

Presentator Wilfred Genee betreurt het dat RTL dit jaar wielerprogramma Tour Du Jour niet op de buis bracht. Dat vertelt Genee op 100% NL. RTL liet het programma dit jaar links liggen, om in 2017 met een uitgebreide versie te verschijnen. 

“Ik baalde wel dat we er niet met Tour du Jour waren. Het was echt een jaar met ongehoord veel Nederlands succes en leuke momenten. Daar baalde ik echt wel van, weet je wel“, vertelt Genee op 100% NL

De Avondetappe

Tour Du Jour zou moeten concurreren met De Avondetappe, een programma dat Genee uitstekend beviel. De Avondetappe vond ik echt een prima programma, maar een iets lossere sfeer had ik ook wel kunnen waarderen. Iets anders erbij. Die Stef Clement die in de een na laatste uitzending zat, vond ik wel heel erg goed.

Tour Du Jour 2.0

Naar alle waarschijnlijkheid staat Tour Du Jour volgend jaar weer op het programma, zij het in een 2.0-variant. De bedoeling was om er in 2017 een 2.0-versie van te maken. Waarschijnlijk zetten ze er dan ook een andere presentator op, ha ha ha", grapt de Voetbal Inside-presentator. 

Vakantie

Het ontbreken van zijn wielerprogramma bracht voor Wilfred ook de nodige voordelen met zich mee. Als het Tour-programma was doorgegaan, had ik niet eens op vakantie gekund. Dan was de vakantie te kort geweest. Voor een keer, voor het gezin enzovoorts, was het wel prettig.

Meer over:

Reageren