Wilfred Genee hoopt op Champions League

Het is goed mogelijk dat Wilfred Genee de komende drie seizoen namens RTL de Champions League-wedstrijden aan elkaar mag praten. Wilfred ziet een Europees avontuurtje wel zitten.

De NOS zendt van 2015 tot en met 2018 geen Champions League-wedstrijden meer uit. De beslissing van de NOS klinkt voor diverse commerciële omroepen als muziek in de oren.

Wilfred Genee

RTL heeft een bod gedaan, maar het is volgens presentator Wilfred Genee nog lang niet zeker dat RTL over de rechten van de Champions League beschikt. “Ik heb geen flauw idee. We hoorden vorige week maandag dat de bieding was gesloten, dus ik hoopte eigenlijk dat we aan het eind van die week iets zouden horen“, vertelt hij op Radio 10.

Champions League

Wilfred Genee kan helaas nog niets bekendmaken, al hoopt hij dat RTL de rechten van de Champions League bemachtigt. “Ik neem aan dat ze er nog niet uit zijn. Geen bericht, goed bericht, zeggen ze wel eens. Het kan ook zijn dat er een tweede ronde gaat komen.”

Johan Derksen maakte onlangs bekend dat hij binnen afzienbare tijd gaat stoppen als commentator van het voetbalpraatprogramma VIDe Champions League zou wel eens de laatste tv-klus kunnen worden van de bromsnor.

Reageren