Wilfred Genee wil samenwerken met Mart Smeets en Dione de Graaff

6 Augustus 2015 10:37 | sport | Door Televizier

© Kastermans - RTL

Wilfred Genee zou graag nog eens een tv-programma maken met Dione de Graaff. "En met Mart Smeets. Mag ik dat zeggen?"

Nu Jack van Gelder de NOS verruilt voor Sport1, is er een plekje vrij bij Studio Voetbal. RTL-presentator Wilfred Genee heeft echter geen behoefte om naar de publieke omroep over te stappen, ook al zou hij graag met enkele NOS-gezichten samenwerken.

Mart Smeets

"Jack is niet te vervangen," zegt Wilfred tegen het AD. "Na hem kun je het alleen maar minder doen." Sowieso zou de VI-host zich niet helemaal thuisvoelen bij de NOS. "Ik weet niet of mijn stijl helemaal bij Studio Sport past. Al zou ik graag nog eens een programma samen met Dione de Graaff presenteren. En met Mart Smeets. Mag ik dat zeggen?"

Tour du Jour

RTL heeft dit jaar overwogen Mart Smeets te strikken voor wielertalkshow Tour Du Jour, nu hij voor het eerst niet meer De Avondetappe presenteerde voor de NOS. "Maar om de verhoudingen met de NOS goed te houden is ervoor gekozen om dat niet te doen," biechtte Wilfred op.

Lees ook:
"RTL wilde Mart Smeets in Tour du Jour"


Voetbal Inside

Wilfred Genee voelt zich dus helemaal op z'n plek bij RTL. Volgende week begint hij aan het nieuwe seizoen van zijn voetbaltalkshow met René van der Gijp en Johan Derksen, die voortaan Voetbal Inside heet. "Na 2 maanden zonder Johan en René ga je ze stiekem toch weer missen. Ik vergelijk dat altijd met een huwelijk: soms kun je niet zonder, soms niet met."

Meer over