Ziggo

WK finale handbaldames zondag op televisie

13 december 2019 11:51 | sport | Door Irma Tomas

© ANP

De Nederlandse handbaldames spelen zondagmiddag hun finale op het WK in Japan. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. 

De Oranjevrouwen moeten zondagmiddag om 12.30 uur aan de bak tegen de winnaar van de andere halve finale, Noorwegen of Spanje. Die wedstrijd wordt vrijdagmiddag gespeeld. Ook niet-Ziggo kijkers kunnen de wedstrijd bekijken. 

Dat gaat zo:

Via je eigen provider kan je een abonnement op Ziggo Sport Totaal afsluiten. De kosten daarvoor zijn minimaal 14,95 euro per maand. Een andere optie is Ziggo Sport GO. Dat is een abonnement dat af te sluiten is door iedereen met internet. Kijken kan dan op je smartphone, tablet of laptop. Dit abonnement kost 9,99 euro per maand. Tot slot is de wedstrijd ok los te koop. Dat kost je dan 3,99 euro. Je ziet hier hoe je dat afsluit.

2015

De handbaldames bereikten de finale na een thriller tegen Rusland waarin het uiteindelijk 33-32 werd. Het is de tweede keer in de geschiedenis dat de handbalsters in de finale van het WK staan. In 2015 verloren de vrouwen van Noorwegen. 

De reacties na de halve finale tegen Rusland waren lekker uitbundig. 

Meer over