WK vrouwenvoetbal kijken? Dat wordt 's nachts opblijven!

13 Mei 2015 13:53 | sport | Door Televizier

De NOS zendt tijdens het WK vrouwenvoetbal alle wedstrijden van het Nederlandse team uit. Wie die wil volgen, moet wel tot diep in de nacht wakker blijven.

Nederland doet voor het eerst mee aan het WK vrouwenvoetbal en dat moet gevierd worden! De NOS zendt alle wedstrijden van de 'Oranje Leeuwinnen' live uit. Vanwege het grote tijdverschil met gastland Canada moeten fans alleen wel midden in de nacht voor de tv gaan zitten.

Poule A

Nederland is ingedeeld in poule A met China, Nieuw-Zeeland en Canada. 'Onze' eerste wedstrijd uit de groepsfase is tegen Nieuw-Zeeland (in de nacht van 6 op 7 juni, tussen 2.45 en 5.00 uur op NPO 3), de tweede is tegen China (11 op 12 juni, tussen 23.45 en 2.00 uur op NPO 3) en de derde tegen Canada (15 op 16 juni, tussen 1.15 en 3.30 uur op NPO 3).

Daphne Koster

Frank Snoeks levert het commentaar bij de duels en verslaggever Angelo Terwiel verzorgt interviews en reportages. Daphne Koster, voormalig aanvoerder van het Nederlands elftal, gaat aan de slag als analist. Behalve de wedstrijden van het Nederlandse team zendt de NOS ook de openingswedstrijd en de finale uit.

Lees ook:
WK Vrouwenvoetbal 2015 live bij de NOS.

Meer over