Vanaf 13 september

Ziggo Sport 5 dagen gratis voor iedereen

11 september 2018 15:42 | sport | Door Irma Tomas

© ANP
Voetbal, Formule I, het WK Volleybal en de KLM Open op Ziggo Sport Totaal zijn vanaf donderdag gratis en voor niets te zien voor bijna iedereen.

Het gaat om een actie van Ziggo om nieuwe klanten te strikken voor de betaalzender.Ziggo, KPN, T-Mobile en Canal Digitaal zetten van donderdag 13 september t/m zondag 17 september Ziggo Sport Totaal open voor iedereen.

Formule I in Singapore

Dat betekent dat mensen zonder Ziggo Sport abonnement nu eens niet op een Duitse zender of via een vage stream naar de Formule I-race in Singapore hoeven te kijken. Ook live voetbalwedstrijden uit de Engelse Premier League, de Spaanse La Liga, de Italiaanse Serie A staan op het programma, net als de Nederlandse volleybalmannen op het WK in China en de WK kwalificatiewedstrijden van de Nederlandse basketbalheren. De zender Ziggo Sport Golf zendt alles van het KLM Open uit en het Nederlands Davis Cup tennisteam speelt uit tegen Canada.

Sportdocumentaires

Het Ziggo Sport Extra 1-kanaal heet voor de gelegenheid Ziggo Sport Docu. Op dit kanaal worden sportdocumentaires uitgezonden.

Meer over