Max of Lewis?

Kijk dit weekend gratis naar de ontknoping van de Formule 1!

10 december 2021 14:54 | sport | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP

Dit weekend is in Abu Dhabi de onvoorstelbaar spannende ontknoping van de titanenstrijd in de Formule 1. Wordt onze nationale held Max Verstappen wereldkampioen, of wordt het toch weer Lewis Hamilton? Dankzij Ziggo Sport kunnen alle racefans dit weekend gratis genieten van de zinderende eindstrijd. 

Dankzij het mooie gebaar van Ziggo Sport om de Formule 1 voor iedereen gratis beschikbaar te maken zit je komend weekeinde gebakken als Max Verstappen-fan.

Van vrijdag 10 december tot en met maandag 13 december zijn alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race van de Grand Prix van Abu Dhabi in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien. Zowel Ziggo Sport Select als Ziggo Sport Totaal worden vrijgegeven voor ieder huishouden.

Wereldtitel

Max Verstappen en Lewis Hamilton beginnen met een gelijke stand in het WK-klassement aan het laatste raceweekeinde van het seizoen. De Nederlander en de Brit hebben beiden 369,5 punt bij elkaar gereden en de race in Abu Dhabi moet voor de beslissing zorgen.

Wordt Max Verstappen de eerste Nederlandse wereldkampioen in de Formule 1 ooit of schrijft Lewis Hamilton de wereldtitel voor de achtste keer op zijn naam? 

Spannend 

 “Spannender dan de race komende zondag wordt het niet. Van zo’n unieke sportgebeurtenis moet heel Nederland kunnen meegenieten. Vandaar dat wij besloten hebben het raceweekend voor iedereen beschikbaar te maken. Wat een geweldig seizoen is het tot nu toe geweest en wat kijken we uit naar de beslissing zondag”, zegt Marco Beerthuizen van Ziggo Sport.

Tijdschema GP van Abu Dhabi 2021

Wil je dit weekend niets missen? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle uitzendingen die je op Ziggo Sport (kanaal 14) kan zien.

Vrijdag 10 december

  • 10.30 uur: vrije training 1
  • 14.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 11 december

  • 11.00 uur: vrije training 3
  • 13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 14.00 uur: kwalificatie

Zondag 12 december

  • 12.05 uur: voorbeschouwing race
  • 14.00 uur: race

Voor klanten van Ziggo is de ontknoping van de Formule 1 live te volgen op kanaal 14, voor klanten van KPN op zender 233.

Meer over