Ziggo Sport start op 12 november

Het deze zomer aangekondigde Ziggo Sport start op 12 november. De zender kan alleen bekeken worden door abonnees van de kabelaar. 

Ziggo Sport wordt in samenwerking met Sport1 gemaakt en op de zender zijn sportevenementen, films en documentaires te zien. De van de NOS overgestapte Jack van Gelder speelt een grote rol, hij presenteert samen met Frank Evenblij de wekelijkse takshow Peptalk. Youri Mulder en Henk ten Cate zullen ook te zien zijn.

WK-kwalificatie

De klanten van Ziggo Sport krijgen niet de minste evenementen voorgeschoteld, het gaat om EK- en WK-kwalificatiewedstrijden, de Spaanse/Portugese competitie, Formule 1 en NBA-basketbal. De zender heeft ook aandacht voor golf, tennis en atletiek. En alle hockey- en basketbalwedstrijden uit de Nederlandse competitie worden live uitgezonden. Champions League-wedstrijden zullen er niet te zien zijn, die rechten gingen naar SBS

Ziggo hoopt met de sportzender nieuwe klanten te trekken die vervolgens ook kunnen kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Die betaalzender neemt de plek van Sport1 in. 

 

Reageren