Ziggo zendt Ajax-Rosenburg gratis uit voor iedereen

15 augustus 2017 11:03 | sport | Door Televizier

© Pro Shots / Kay Int Veen

Ziggo heeft een groot hart. In ieder geval voor Ajax-fans. Van de kabelaar mag heel Nederland gratis kijken naar de Amsterdammers, die in de playoff van de Europa League tegen Rosenburg spelen.

Ziggo (tevens hoofdsponsor van Ajax) heeft de exclusieve rechten voor de twee wedstrijden van Ajax tegen het Noorse Rosenburg op 17 en 24 augustus. Normaal gesproken zouden dus alleen abonnees op het Ziggo Sport-pakket de wedstrijd kunnen zien, maar het kabelbedrijf strijkt met het hand over het hart. Zou dat wellicht ook bij Game of Thrones kunnen?

Abonnee of nee?

Ziggo-abonnees kunnen de wedstrijden op het digitale basiskanaal Ziggo Sport Kanaal 14 bekijken. Nederlanders die een abonnement hebben bij een andere aanbieder kunnen de twee wedstrijden via het hoofdkanaal Ziggo Sport Select binnen het Ziggo Sport Totaal-pakket zien (Voor Caiway-klanten via Kanaal 999 en voor KPN-klanten via Kanaal 233).

Vitesse, Utrecht en Feyenoord

Ajax speelt op 17 augustus eerst thuis tegen Rosenburg. De rematch is een week later. De voorbeschouwing bij beide wedstrijden begint om 20.15 uur en de aftrap is om 20.45 uur. Ajax moet over twee wedstrijden winnen om in de echte Europa League terecht te komen. Vitesse heeft zich al geplaatst voor die Europese competitie. Ook FC Utrecht maakt nog kans. Landskampioen Feyenoord gaat dit seizoen voor het grote geld in de Champions League.

Meer over