5 mogelijke bijnamen voor schermvrouw Dionne Stax

17 Maart 2015 17:11 | sterren | Door Televizier

© NOS - Stefan Heijdendael

Toen Herman van der Zandt de verkiezingsuitslagen presenteerde, raakte hij bekend als Herman de Schermman. Wat wordt de hashtag voor zijn opvolger Dionne Stax?

Dionne Stax neemt het touchscreen-stokje over van Herman van der Zandt, zo maakte de NOS vorige maand bekend. Woensdag brengt de NOS-presentatrice in de avondvullende live-uitzending over de Provinciale Statenverkiezingen de uitslagen per gemeente.

Herman van der Zandt deed dat altijd op droogkomische wijze bij zijn touchscreen en werd bejubeld als #hermandeschermman. De grote vraag is dus: wat wordt de bijnaam van Dionne?

5) Dionne de Schermvrouw

Als mensen voor de makkelijkste optie kiezen, wordt het gewoon 'Dionne de Schermvrouw', de vrouwelijke equivalent van Herman de Schermman. Maar dat moet toch creatiever kunnen.

4) Dionne de Schermspionne

Een rijmpje erin zou leuk zijn, alleen is dit toch wat ver gezocht. Maar ja, er rijmt zo weinig op Dionne!

3) Schermvrouw Stax

'Schermvrouw Stax' allitereert mooi en is lekker kort.

2) Swipende Stax

Ja ja, met die beginletters zit het wel goed. Dionne zal er bij haar touchscreen heerlijk op los swipen. Maar misschien is het toch beter om haar voornaam te gebruiken in de hashtag.

1) Display Dionne

Dionnes scherm kan ook een display worden genoemd en dan krijg je weer een mooie alliteratie. 'Display Dionne' heeft wel iets weg van de hashtag die Herman van der Zandt eerder meekreeg: 'Touch Herman'.

Lees ook:
Dionne Stax vervangt Herman de Schermman. 

Meer over