538-dj Sander Lantinga breekt enkel

11 oktober 2015 11:17 | sterren | Door Televizier

© Facebook/Coen

Slecht nieuws voor Sander Lantinga (39), de dj heeft zaterdag zijn enkel gebroken. Hierdoor moest hij noodgedwongen muziekevenement 538LiveXXL missen.

Dat was behoorlijk balen, want Sander zou juist de spektakelshow in het Ziggodome presenteren, samen met dj-collega Coen Swijnenberg.

Wilfred Genee valt in

Terwijl Sanders verwondingen werden verzorgd, moest de organisatie in een razend tempo op zoek naar een vervanger. Die werd gevonden in Wilfred Genee. De Voetbal Inside presentator en zelfbenoemde schaamteloze showman heeft dankzij een eigen vrijdagshow op BNR ook ervaring als radioman. Hij praatte moeiteloos acts als Dotan en Adam Lambert aan elkaar.

Oorzaak verwonding Sander Lantinga

Op de Facebookpagina van de Coen en Sander Show verscheen al snel een foto van een in gips verpakte Sander die ondanks alle pech nog kon lachen. Hij beloofde maandag in de show in geuren en kleuren te vertellen hoe hij zijn enkel heeft gebroken. Maar volgens RTL zou de breuk het gevolg zijn van een "behoorlijk uit de hand gelopen potje tafelvoetbal". 

Sanders ziekenboeg

Het is niet de eerste keer dat Sander in de lappenmand ligt. Een paar jaar geleden had hij te kampen met verlammende paniekaanvallen en in 2007 werd hij tijdens opnames van Try Before You Die doodziek toen hij per ongeluk een overdosis anti-misselijkheidsmedicatie kreeg toegediend van de NASA.

Meer over