7th Heaven-acteur Stephen Collins misbruikte kinderen

Stephen Collins, de minzame en immer rechtvaardige dominee Eric Camden in de serie 7th Heaven, geeft toe dat hij jonge meisjes heeft misbruikt.

Stephen Collins mag in de serie 7th Heaven dan wel op het rechte pad blijven, in het echte leven blijkt de acteur het niet zo netjes te zijn. Op een geluidsopname is te horen dat hij toegeeft meerdere kinderen te hebben misbruikt.

Stephen Collins

De geluidsopname is tijdens een therapeutische sessie gemaakt door zijn echtgenote Faye Grant. De twee liggen momenteel in echtscheiding en spreken daarom op regelmatige basis met een psycholoog. Tijdens een bijeenkomst nam Grant stiekem op dat Stephen Collins toegeeft dat hij verschillende jonge meisjes heeft misbruikt.

Kindermisbruik 

Faye Grant gebruikte de opname in eerste instantie om Stephen Collins chantabel te maken, op deze manier probeerde ze zoveel mogelijk uit de scheiding te halen. Haar plannetje werkte niet, waardoor ze het bandje naar showbizzsite TMZ stuurde.

Ontslagen 

Stephen Collins zou een rol spelen in de nieuwe film Ted 2, de producenten van de film hebben de acteur inmiddels ontslagen. De politie van New York heeft bevestigt dat één van de slachtoffers al een klacht heeft ingediend.

Ook BBC-presentator Rolf Harris is schuldig bevonden aan seksueel misbruik.

Reageren