Juridische stappen

Aangifte tegen Glennis Grace en zoon na supermarkt-rel

22 februari 2022 14:28 | sterren | Door Esther Hut

© ANP Kippa / Remko de Waal

Er is aangifte gedaan tegen Glennis Grace, vanwege haar betrokkenheid bij een incident in een supermarkt in Amsterdam. Dat heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie bevestigd aan Shownieuws.

Ook haar 15-jarige zoon en een derde persoon, een vriend van de familie, hebben een aanklacht aan hun broek hangen. Wie de aangifte precies heeft gedaan, is niet bekend. Zowel het OM als de advocaat van Glennis geven daar geen informatie over.

Voorbedachten rade

Glennis en haar zoon worden volgens de politie verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachten rade. Volgens de advocaat van de zangeres is het alleen bij duwen gebleven.

Vorige week werd de zangeres gearresteerd vanwege een incident bij een supermarkt in Amsterdam en zou ze volgens ooggetuigen een medewerker van de supermarkt hebben bedreigd en mishandeld.

Vertrouwen

Op dit moment wordt nog onderzocht wat er precies is gebeurd in de Jumbo. Maar Glennis heeft er in ieder geval vertrouwen in, zo liet ze eerder op haar Instagram weten. “Ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd.”

Gecanceld

De zangeres zou eigenlijk volgende maand weer optreden in The Harbour Club in Amsterdam, maar de horecagelegenheid heeft het optreden gecanceld omdat ze naar eigen zeggen niets te maken willen hebben met alle vormen van geweld.

 

Meer over