Seizoen 6

Acteur Thor Braun licht tipje van sluier op over nieuw seizoen Oogappels

11 juni 2024 20:20 | sterren | Door Tessa Kok

© Anneke Janssen
Acteur Thor Braun, bekend van de Nederlandse hitserie Oogappels, heeft in het programma Opium op Oerol meer details onthuld over het zesde seizoen.

Seizoen zes

In Opium op Oerol gaat presentator Cornald Maas in gesprek met verschillende gasten en de makers van het jaarlijkse muziek-, kunst- en theaterfestival dat plaatsvindt in het plaatsje Oerol op Terschelling. In de aflevering van vanavond waren Maike Meijer en haar zoon Thor Braun te gast. Braun is onderdeel van de cast van de succesvolle serie Oogappels. Hij speelt de rol van Chris Larooi.

In gesprek met Cornald Maas deelt Thor een tipje van de sluier over de nieuwe reeks. Hij vertelt dat hij voor zijn verhaallijn nauw samenwerkt met de schrijver en regisseur van de serie.

''We hebben het gehad over wat er nog met Chris moet gebeuren. Hij is al heel lang, te lang in Australië vind ik. Hij moet gewoon even nog een eigen lijn krijgen.'' Thor bevestigt hiermee dat hij dus wel weer terugkomt. ''Maar ik mag nog niet te veel verklappen.''

Regisseur Will Koopman heeft de opmerking van Braun bevestigd. ''Chris Larooi is nooit helemaal weggeweest, hij had af en toe videogesprekken met zijn vader. Maar in seizoen 6 is hij weer prominent aanwezig. Chris keert terug uit Australië'', aldus Koopman over de nieuwe reeks.

Oogappels

De eerste vijf seizoenen van de Nederlandse serie Oogappels waren razend populair. De afleveringen wisten week na week indrukwekkende kijkcijfers te scoren. Het grote succes van het programma werd in 2023 bekroond met de Gouden Televizier-Ring. En er is goed nieuws voor de fans, want een zesde reeks is al onderweg.

Het zesde seizoen van de hitserie verschijnt in het najaar op de buis.

Meer over