Een droom die uitkomt

Actrice Rian Gerritsen smult van rol in GTST

7 februari 2023 14:01 | sterren | Door Marjolein Vos

© Screenshot RTL4
Actrice Rian Gerritsen maakt deze week haar opwachting in Goede Tijden, Slechte Tijden. Als Gabrielle Rensema wandelt ze De Koning binnen als potentiële koper van het bekende café in Meerdijk.

In Koffietijd vertelt Gerritsen hoe GTST haar tot nu toe bevalt.

Droom

"Het is heel leuk. Toch wel een droom die uitkomt", vertelt ze aan Loretta Schrijver en Patrick Martens. "Ik zat er stiekem wel al heel lang op te hopen. En elke keer lukte het niet en nu paste het precies tussen heel veel dingen in dus ik kan het nu mooi combineren. Ik ben er heel blij mee", aldus Gerritsen stralend. "De rol vind ik echt om te smullen."

De Koning

Gerritsen komt in de serie om het café over te nemen. "Ik kom De Koning overnemen, die ga ik naar mijn hand zetten. Het wordt leuk." Martens reageert geschrokken. "Je gaat het niet moderniseren hè?" Daar heeft de actrice maar 1 antwoord op: "Jawel, ik ga geld verdienen." In de eerste scenes in de bekende soap zien we Gabrielle aan Shanti beloven dat ze het personeel overneemt. Maar of de verkoop dus allemaal goed gaat? In de spoiler voor komende maand zien we dat Saskia in ieder geval niet blij is met haar nieuwe baas.

Gastrol

In principe is het een gastrol. Dat benadrukt Gerritsen bij Koffietijd nogmaals. Maar ze vult wel aan: "Wie weet..."

Rian Gerritsen is vanaf deze week te zien in GTST rond de klok van 20.00 uur op RTL4.

Meer over