Adam Curry razend vanwege candid camera-grap SBS

Adam Curry is woest op Reinout Oerlemans. Oerlemans heeft zijn dochter Christina namelijk flink in de maling genomen in het programma Welkom Bij de Kamara's.

Voor het programma Welkom Bij De Kamara's, dat eerder werd aangekondigd als Jungle VIPS, reisden negen BN'ers naar Namibië. Ze leefden daar drie weken bij de zogenaamde Afrikaanse stam de Kamara's.

Zowel de stam als hun gebruiken blijken nu volledig verzonnen te zijn. Er waren zes acteurs ingehuurd om de BN'ers in het ootje te nemen.

Remko van Westerloo

Volgens SBS belooft dit "bijzonder komische situaties" op te leveren en is het de "grootste candid camera-grap" op de Nederlandse televisie. Programmadirecteur Remko van Westerloo noemt het zelfs een "leuk en sympathiek" programma.

Volgens hem reageerden de BN'ers, waaronder Johannes Rypma, Sylvia Geersen en Mariska van Kolck, enthousiast op de verrassende ontknoping.

Adam Curry

Dit geldt alleen niet voor deelneemster Christina Curry (foto). Haar vader Adam Curry laat in zijn podcastshow No Agenda weten dat zijn dochter erg verdrietig is. Adam is woedend op producent Reinout Oerlemans: "Het is een lul. Als ik hem tegenkom, sla ik hem twee blauwe ogen."

Christina Curry

Christina liet tijdens de opnames onder andere haar borsten verfen, omdat ze dacht dat dat een ritueel was. Adam voelt zich schuldig ten opzichte van zijn dochter, hij zou haar hebben aangemoedigd om mee te doen aan Welkom Bij De Kamara's.

Mama Patricia Paay relativeert het verhaal een beetje, aan de Telegraaf vertelt Patricia dat Adam "nogal erg emotioneel" heeft gereageerd.

Reageren