Adam Lambert heeft rol in Glee

12 juli 2013 11:33 | sterren | Door Televizier

Zanger Adam Lambert zal komend seizoen te zien zijn in de muzikale serie Glee. Dat heeft Ryan Murphy, producent van het programma, bekend gemaakt.

"Ik ben dolblij dat ik bekend mag maken dat de super getalenteerde Adam Lambert zich dit najaar bij de cast van Glee zal voegen", Twitter Ryan Murphy. Hierop reageert Lambert dat hij er ook heel veel zin in heeft.

Lea Michele

Dit betekent dat Lea Michele, die Rachel Berry speelt in Glee, flinke zangconcurrentie gaat krijgen. Dit vindt de actrice gelukkig helemaal niet erg, in 2009 liet zij namelijk al aan Yahoo weten heel graag te willen zingen met Lambert. Ze vertelde toen: "Ik vind dat hij ongelooflijk getalenteerd is. Hij is een 'vocal freak'. Het is net als met sporten: als je het goed wil doen, dan moet je trainen met de beste... dat is hoe ik over Adam Lambert denk."

Adam Lambert

Adam Lambert deed in 2009 mee aan American Idol waar hij als tweede eindigde. Hij scoorde een enorme hit met het nummer Whataya Want from Me. Met zijn rol in Glee treedt hij in de voetsporen van een aantal grote namen. Eerder speelde Kate Hudson, Britney Spears en Gwyneth Paltrow al een rol in de serie.

Wat voor een rol Adam precies gaat spelen is nog niet bekend gemaakt.

Meer over