Afrojack en Johnny de Mol in College Tour

15 september 2014 10:55 | sterren | Door Televizier

Studenten mogen binnenkort vragen stellen aan dj Afrojack en Johhny de Mol in College Tour. Ook de Franse econoom Thomas Piketty en Gerrit Zalm komen langs. 

Piketty en Zalm lijken logische keuzes. Piketty is de nieuwe rockster onder de economen en Zalm verdiende jaren zijn sporen als minister van Financien. Dj Afrojack en tv-ster Johnny de Mol zijn opvallender namen. De studenten komen immers naar College Tour om belangrijke levenslessen op te doen.

Afrojack

Afrojack (foto) werd in 1987 geboren als Nick van de Wall. Sinds enige tijd timmert hij internationaal flink aan de weg als dj en producer.

Twee jaar geleden won Afrojack een European Border Breakers Award (EBBA) als jonge artiest die succesvol buiten de eigen landsgrenzen debuteerde. En vorig jaar bereikte hij voor de tweede achtereenvolgende keer de 9de plaats op de lijst met beste dj's ter wereld. Niet slecht voor een jongen uit Spijkenisse.

Een kortstondige relatie met societyster Paris Hilton en een splinternieuwe Ferrari die hij binnen een uur in de prak reed zorgden voor nog meer pers. 

Willem Holleeder

In het verleden deden al vele grote namen College Tour aan onder wie de dalai lama, Shimon Peres, Richard Gere, en recentelijk nog de boeremde Britse presentator Jeremy Paxman.

Ook oud-crimineel Willem Holleeder was ooit te gast in College Tour, die uitzending scoorde met 1,3 miljoen een recordaantal kijkers.

Meer over