Ruzie bij eerste ontmoeting

Airen Mylene baalde van deelname WIDM Taeke Taekema

28 maart 2018 11:34 | sterren | Door Televizier

© (c) SBS/Elvin
Presentatrice Airen Mylene was in eerste instantie niet blij met de deelname van hockeyer Taeke Taekema aan Wie is de Mol?. Het koppel werd tijdens het programma verliefd en vormt inmiddels een gelukkig gezin, maar destijds vond Airen haar partner arrogant.

De presentatrice vertelt aan Privé over hun eerste ontmoeting, die nog voor Wie is de Mol? plaatsvond. “Taeke heeft een soort humor die ik op dat moment niet begreep. Hij maakte een opmerking over hoe goed hij was, waarop ik zei: Dat is toch een grap, mag ik hopen. Maar hij hield stug vol. Dat is Taeke," zegt Airen. Ze waren volgens haar allebei dronken en kregen ruzie.

Wie is de Mol?

“Toen later bleek dat hij ook in Wie is de Mol? zat, baalde ik daarvan.” Uiteindelijk sloeg de vonk juist over tijdens het spelprogramma. “Mijn zus voorspelde toen al dat er iets tussen ons zou gaan gebeuren. Ik riep: ‘Echt niet, je bent gek!’ Maar volgens haar ergerde ik me niet voor niets zo aan hem; daar moest meer achter zitten.”

Baby

Inmiddels zijn Airen en Taeke de trotse ouders van zoon Bodhi Doeke Taekema, die in maart werd geboren. Bodhi is de allereerste baby van een koppel dat samen aan Wie is de Mol? meedeed.

Lees ook: Zo ziet de baby van Airen en Taeke eruit.

Meer over