Hersenschudding

Airen Mylene uit de roulatie na heftig fietsongeluk

29 september 2022 14:10 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Vaste kijkers van Shownieuws viel ongetwijfeld al op dat Airen Mylene al weken schittert door afwezigheid. Wat blijkt: het SBS-gezicht zit noodgedwongen thuis om te herstellen van de gevolgen van een fietsongeluk.

Airen Mylene is als host van Shownieuws een vaste waarde op de late avond van SBS 6, maar inmiddels is het alweer bijna een maand geleden dat ze het entertainmentprogramma presenteerde. Haar terugkeer lijkt ook nog wel even op zich te laten wachten, zo blijkt uit een post op Instagram.

Stoeprand

Onlangs is de 37-jarige Mylene gevallen met haar elektrische fiets. Daarbij raakte ze met haar hoofd een stoeprand en dat blijft niet zonder gevolgen. Ze hield een lichte hersenschudding over aan het incident waar ze maar moeilijk van herstelt. Het verloopt grillig, zo schrijft ze: "Het ene moment denk ik 'het gaat', het andere moment kan ik niks meer aan".

Elektrische fiets

Airen is niet de enige BN'er die dit jaar lelijk ten val kwam op een elektrische fiets. Dit voorjaar liep Cas Jansen ernstige verwondingen aan zijn gezicht op bij een valpartij. De acteur moest weken revalideren en adviseerde toen zijn volgers al een helm te dragen. 

Airen presenteerde haar laatste Shownieuws op woensdag 7 september, wanneer ze terugkeert aan de desk is niet bekend.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Airen Mylene (@airenmylene)

Meer over