Albert en Winston nog tot begin 2017 bij Boulevard

31 oktober 2015 13:54 | sterren | Door Televizier

Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz blijven nog zeker tot begin 2017 de vaste gezichten van RTL Boulevard. Daarna loopt het contract van beiden af.

Winston Gerschtanowitz deed deze onthulling in een interview met Story.

Contractverlenging

RTL 4 heeft zowel Albert als Winston nog tot begin 2017 onder contract. Of ze daarna doorgaan, is iets waar Winston nu nog niet op vooruit wil lopen. "Maar wat ik dan ga doen, zie ik los van wat Albert beslist. Als Albert stopt, wil dat niet zeggen dat ik ook wegga. Ik heb daar eerlijk gezegd ook nog geen idee over. Ik zit nog elke avond met heel veel plezier achter de desk. Ik vind het ook uniek om een programma te mogen presenteren dat elke dag in de top tien van kijkcijfers staat. Dat moet je niet zomaar opgeven."

Commercieel directeur

Winston is naast presentator bij RTL Boulevard ook commercieel directeur bij productiemaatschappij Talpa. Voor veel mensen zou het lastig zijn de twee veeleisende functies te combineren maar Winston heeft daar naar eigen zeggen geen last van: "Allebei ontzettend leuk om te doen, en er is nog geen moment geweest dat het een onder het ander te lijden had. Dat komt ook door mijn vrouw Renate, zij is thuis echt de manager waardoor het voor mij mogelijk is om zoveel tijd aan mijn carrière te besteden.”

Meer over