Albert Verlinde kijkt uit naar zondagbattle NPO 1 en RTL 4

Vanaf zondagavond 1 januari barst de concurrentiestrijd tussen NPO 1 en RTL 4 los. Volgens Albert Verlinde kan het erg spannend worden.

RTL 4 ontwijkt Boer Zoekt Vrouw niet langer, en zet de dure, succesvolle producties Divorce en Moordvrouw tegenover de kijkcijferknaller op de zondagavond. ‘’Ik denk dat dit een leuke keuze is. Of je kiest voor heerlijk drama op 4 of voor drama uit het echte leven op NPO 1’’, vertelt Albert Verlinde in RTL Boulevard.

NPO 1 vs RTL 4

Albert Verlinde is blij dat RTL 4 de strijd met NPO 1 aangaat. “Je kunt ook zeggen: je doet niks. Dan is Boer Zoekt Vrouw gegarandeerd een knaller. Maar als je er iets tegenover zet, denkt de kijker misschien: nou, dat wil ik wel zien“, aldus de entertainmentdeskundige.

Albert Verlinde

Albert Verlinde geeft Divorce en Moordvrouw een goede kans. “Nu die series langer lopen, zie je dat ze een eigen stijl ontwikkelen. Naarmate het meer groeit, worden de series spannender en spectaculairder.”

So You Think You Can Dance

RTL 5 wil zich niet met de strijd bemoeien, de zender besloot om So You Think You Can Dance van de zondagavond naar de woensdagavond te verplaatsen.

Reageren