Belachelijk

Albert Verlinde neemt uitspraken over Humberto Tan terug

26 januari 2022 10:07 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

Albert Verlinde deed een week geleden uitspraken over Humberto Tan in relatie tot mogelijk grensoverschrijdend gedrag. De showbizzkenner komt daar nu op terug en trekt zijn keutel in.

"Het is nu ruim een week geleden dat ik die belachelijke en stomme uitspraken deed over Humberto Tan", zei Albert Verlinde dinsdagavond in de uitzending van Shownieuws. "En ik wil echt hierbij zeggen dat ik ongelofelijk veel spijt heb en mijn oprechte excuses aanbied aan Humberto voor die idiote, domme uitspraken."

Smaad

Verlinde (60) doelde vorige week op appjes van Tan (56) aan zijn gasten die tussen 2013 en 2019 aanschoven in RTL Late Night. Tan ging toen gelijk al in de verdediging. “Wat een kolder! Pure smaad. Ik bedankte na afloop van de uitzending alle gasten via app: mannen en vrouwen. Verder niets te maken met The Voice”, schreef de talkshowhost op Twitter.

Aangifte 

Humberto deed vervolgens aangifte tegen Albert voor zijn uitspraken in Shownieuws. Een week later kwam hij daar dus op terug. Verlinde had zich naar eigen zeggen 'niet gerealiseerd dat mensen dit in het weekend van die zware verdachtmakingen op één hoop' zouden gooien.

Meer over