Albert Verlinde reageert op transfergeruchten SBS6

31 juli 2017 12:23 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland/Roy Beusker

Albert Verlinde heeft gereageerd op de geruchten dat hij zijn oude RTL Boulevard-collega Winston Gerschtanowitz naar SBS6 zou volgen. 

Volgens weekblad Story zou de overstap van Albert naar zijn oude werkgever SBS6 al in een vergevorderd stadium zijn. Verlinde zou ontevreden zijn over zijn huidige, relatief bescheiden job als co-presentator bij het matig bekeken middagprogramma RTL Live

Ander leven

SBS zou Verlinde daarom met succes gepaaid hebben weer een nieuw entertainmentprogramma voor hen te gaan maken. Maar Albert helpt dit gerucht eigenhandig de wereld uit in Story: "Het is wel zo dat ik soms benaderd word door partijen – of dat nou SBS6, de publieke omroep of RTL is. Maar die krijgen steevast hetzelfde te horen: Ik doe geen entertainment meer. Ik heb nu een totaal ander leven. Het is een fantastische tijd geweest, maar das war einmal."

Lekker in vel

Albert, die naast presentator ook directeur is van musicalgigant Stage Entertainment, moet er niet aan denken weer dagelijks op tv te zijn: "Ik vind het fantastisch om weer vrije avonden te hebben. Om zeven uur ben ik gewoon thuis. Dat heb ik vijftien jaar lang niet gekend. Ik zit ook veel lekkerder in mijn vel."

RTL Live is dit najaar weer iedere werkdag te zien om 17.00 uur bij RTL 4.

Meer over