Albert Verlinde voorlopig niet op tv

26 augustus 2016 10:44 | sterren | Door Televizier

© RTL - William Rutten

Albert Verlinde presenteert vanavond voor het laatst zijn kindje, RTL Boulevard. En daarna neemt hij voorlopig afscheid van de televisie.

Albert Verlinde blijft officieel wel bij RTL, maar we moeten hem in de nabije toekomst missen, zo zegt de sterrendeskundige in de Telegraaf: „Eerst doe ik maar eens even helemaal geen tv." In hetzelfde interview zegt Albert wel dat er gepraat wordt met RTL over nieuwe dingen en dat er ideeën zijn.

RTL Live

Eerder was er sprake van dat Albert samen met Angela Groothuizen het nieuwe middagmagazine RTL Live zou gaan presenteren, maar dat is nog helemaal niet zeker. „Het is wel genoemd, maar ik heb ook begrepen dat RTL Live tot eind oktober, begin november is uitgesteld. Nee, daarover is nog niets besloten.”

Nooit voor 20.30 uur thuis

Albert richt zich daarom voorlopig op zijn musicalbedrijf Stage Entertainment Netherlands. De bekendste showbiz-kenner van Nederland zegt dat het directeurschap niet is te combineren met Boulevard en gaat nu een heel ander leven tegemoet. „Ik ga er eerst aan wennen dat ik voor het eerst in jaren mijn avonden terug heb. Ik ben vijftien jaar lang nooit voor 20.30 uur thuis geweest. Mijn hele dagindeling verandert.”

RTL Boulevard gaat er heel anders uitzien na het vertrek van Albert Verlinde

 

Meer over