'Uitgebreid gesprek'

Albert Verlinde wil conflict met Humberto Tan uitpraten

3 oktober 2022 11:21 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Marcel van Hoorn

In de afgelopen jaren heeft Albert Verlinde heel bekend Nederland wel door het slijk gehaald in RTL Boulevard en Shownieuws. Maar met één iemand zou hij graag nog een keer om tafel zitten om het uit te praten.

En dat is Humberto Tan.

De presentator beschuldigde Humberto afgelopen januari van mogelijk grensoverschrijdend gedrag ten tijde van zijn talkshow RTL Late Night en zei dat Humberto gasten na afloop ongepaste appjes stuurde.

Achteraf nuanceerde Albert zijn uitspraken en liet hij weten enorm spijt te hebben. Humberto deed zelfs aangifte na de uitspraken vanwege laster.

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Uitgebreid gesprek

Dat Albert er nog steeds mee in z’n maag zit is wel duidelijk en gaat graag nog een keer het gesprek aan met de RTL-presentator, zo laat hij aan Shownieuws weten. Zo sprak hij Humberto afgelopen juni al heel even tijdens het Amsterdam Diner. "Hij kreeg toen een heel mooie onderscheiding en toen ben ik naar hem toegestapt. Ik hoop nog wel op een uitgebreid gesprek."

‘Het houdt ergens op’

Of het gesprek er daadwerkelijk gaat komen valt nog te bezien. "Ik vind nog steeds heel veel van wat er gebeurd is. Op een gegeven moment kun je excuses blijven aanbieden. Maar ik zeg steeds: ik kan op m'n knieën de Mont Blanc gaan beklimmen nu, maar het houdt ergens op. Dus ja, we gaan het zien."

Meer over