Alberto Stegeman tot en met 2018 bij SBS 6

25 maart 2016 15:36 | sterren | Door Televizier

© SBS/Elvin

Alberto Stegeman blijft de komende jaren actief op televisie. De presentator heeft zijn contract bij SBS 6 onlangs verlengd waardoor hij nog zeker tot 2018 te zien is.

Alberto onthulde het goede nieuws zelf in een interview met radiozender 100%NL.

Undercover in Nederland

Zondag start het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland. Hierin trekt Stegeman traditiegetrouw er opnieuw op uit om misstanden aan het licht te brengen dankzij kunstige vermommigen en de verborgen camera. Hij onthulde nog lang niet klaar te zijn met het programma: "Ik heb net weer afgesproken dat ik de komende jaren Undercover in Nederland ga maken. Ik ben vol gas bezig. We gaan tot en met 2018 weer door.”

Televizier-Ring Gala

In datzelfde gesprek onthulde Alberto weinig te hebben met het tv-wereldje waar hij al enkele jaren succesvol in opereert. "We zijn gewoon programma’s aan het maken en misstanden aan het vastleggen. Verder zijn we niet met dat soort dingen bezig. Ik ben er de afgelopen jaren niet geweest, maar ik heb het in het verleden het Gouden Televizier-Ring Gala wel eens bezocht. Het is eigenlijk het enige tv-feest waar ik weleens kom, omdat daar echt tv-makers zijn. Dan spreek je nog eens wat collega’s. Ik voel me er niet oncomfortabel, maar het is niet iets dat ik graag wekelijks doe.”

We zijn gewoon programma’s aan het maken en misstanden aan het vastleggen. Verder zijn we niet met dat soort dingen bezig.”

 

Stegeman is wel eens op het  Gouden Televizier-Ring Gala geweest. “Ik ben er de afgelopen jaren niet geweest, maar ik heb het in het verleden wel eens bezocht. Het is eigenlijk het enige tv-feest waar ik weleens kom, omdat daar echt tv-makers zijn. Dan spreek je nog eens wat collega’s.”

Ik voel me er niet oncomfortabel, maar het is niet iets dat ik graag wekelijks doe.

Meer over