'Het is de hel'

Aletha Leidelmeijer openhartig over zwaar traject achter zwangerschap

10 juni 2020 15:15 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© FOX
Aletha Leidelmeijer kondigde in februari aan in verwachting te zijn van haar eerste kind. De 34-jarige Fox Sports-presentatrice deelt nu het openhartige verhaal achter die zwangerschap.

Op Instagram deelt ze de heftige tijd waar zij en haar man Steven Victoor, die elkaar vorig jaar in Las Vegas het ja-woord gaven, doorheen moesten. “Jaren hebben we gewacht op dit moment, tientallen ziekenhuisbezoeken, honderden pillen en prikken. 12 teleurstellingen na weer een mislukte ziekenhuis-poging. Vrienden verloren, onbegrip, boosheid, heel veel verdriet. En het is al zo moeilijk, iedereen om je heen lijkt zwanger, de een na de ander kwam met blij babynieuws.”

Groot geluk

Uiteindelijk bleek poging nummer 13 hun gunstig gezind, zo gaat de voormalig verslaggever van RTV Utrecht verder. “Maar poging 13, jaja, our magic number! Dankbaar voor alle lieve mensen die deze heftige tijd met ons zijn doorgekomen en naast ons staan! En supergelukkig met elkaar! Voor iedereen die in zo’n traject zit; het is de hel, het is niet erg om boos te zijn. Je wereld staat stil. Kies voor jezelf én hou elkaar vast. En hopelijk komt er ooit ook zo’n groot geluk voor jullie!”

EK voetbal 

Aletha is volgende maand uitgerekend. Dat het EK voetbal 2020 is uitgesteld vanwege het coronavirus, komt de presentatrice niet ongelukkig uit. Eind goed al goed.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

💖 PERFECTE PLAATJE - dat lijkt het wel. Een jaar later, een jaar getrouwd, na voor ons een droombruiloft. En nu wachtend op onze grootste droom. Onze baby. Maar perfect op internet was lang niet zo perfect in Real Life. Jaren hebben we gewacht op dit moment, tientallen ziekenhuisbezoeken, honderden pillen en prikken. 12 teleurstellingen na weer een mislukte ziekenhuis-poging. Vrienden verloren, onbegrip, boosheid, heel veel verdriet. En het is al zo moeilijk, iedereen om je heen lijkt zwanger, de een na de ander kwam met blij babynieuws. Maar poging 13, jaja, our magic number! Dankbaar voor alle lieve mensen die deze heftige tijd met ons zijn doorgekomen en naast ons staan! En supergelukkig met elkaar! Voor iedereen die in zo’n traject zit; het is de hel, het is niet erg om boos te zijn. Je wereld staat stil. Kies voor jezelf én hou elkaar vast. En hopelijk komt er ooit ook zo’n groot geluk voor jullie! 💞

Een bericht gedeeld door Aletha Leidelmeijer (@aletha84) op

Meer over