Viva España!

Alex van Keulen is al afscheid aan het nemen van Kopen zonder Kijken

18 maart 2024 13:20 | sterren | Door Janine van Rooden

© Tom Cornelissen

Martijn Krabbé, Bob Sikkes, Roos Reedijk en Alex van Keulen vormen een ijzersterk team in Kopen zonder Kijken, maar waarschijnlijk niet voor lang meer. 

Alex laat namelijk in een interview met De Telegraaf weten binnen nu en een aantal jaar afscheid te willen nemen van het populaire tv-programma.

Alex van Keulen

De makelaar is op zoek naar een permanent onderkomen in Spanje. Daar wil hij samen met zijn vrouw en schoonmoeder gaan wonen zodra zijn zoon het huis uit is. "Ik zie me al helemaal elke dag lopen over een gezellige boulevard, geweldig."

Kopen zonder Kijken

Hij is zich zelfs al zo goed aan het voorbereiden dat hij tegen het productiebedrijf dat Kopen zonder Kijken maakt heeft gezegd dat ze moeten uitkijken naar 'een jonge God' om hem op den duur te vervangen. "Iemand die er goed uitziet, haha. Dat is voor de kijkers ook prettiger. Ik ga al richting de zestig."

Martijn Krabbé

Toch wil het team achter de show nog geen afscheid nemen van Alex. "Gek genoeg willen ze met mij door. Ik ben Martijn Krabbé en iedereen die bij het programma achter de schermen werkt, heel dankbaar."

Spanje

Op zijn lauweren rusten in de zon, gaat de makelaar niet. "Ik zou het heel leuk vinden om tours in Spanje te geven. Met een groepje Nederlandse toeristen op stap in Valencia en hen een verrassende kant van de stad laten zien." 

Meer over