Alle deelnemers De Slimste Mens 2014 bekend

Philip Freriks en Maarten van Rossem gaan vanavond van start met de zomereditie van de vrolijke kennisquiz De Slimste Mens. Maar wie mag zich de opvolger van Owen Schumacher noemen?

Ook dit seizoen heeft een bijzonder breed scala aan bekende Nederlanders het aangedurfd hun algemene kennis van de meest uiteenlopende feiten en weetjes te testen. 

Veelzijdige kandidaten De Slimste Mens

Om het extra spannend te maken voor kijkers en fans van de show, verklappen de makers niet welke kandidaten het tegen elkaar gaan opnemen. Wel is het deelnemersveld bekend gemaakt. Dit seizoen zijn dat: Jan Jaap van der Wal, Janneke Willemse, Diederik Jekel, Bas van Werven, Kristel van Eijk, Michiel van Erp, Jeffrey Spalburg, Mike Weerts, Naema Tahir, Jiggy Djé, Simone van Saarloos, Maurice Wijnen, Thierry Baudet, Catherine Keyl, Fuad Hassan, Joost Karhof, Dorine Wiersma, Erik Dijkstra, Margriet Brandsma, Art Rooijakkers, Annette Barlo, Jeroen Smit, Jan Versteegh, Ilse Warringa, Thomas van der Dunk, Ionica Smeets, Marijn Frank, Toine van Peperstraten, Victoria Koblenko en Hans Ubbink.

In de eerste aflevering strijden showbizzkenner Maurice Wijnen, Jakhals en sportfanaat Erik Dijkstra en cabaretier Dorien Wiersma tegen elkaar. De finale van dit seizoen De Slimste Mens is vrijdag 29 augustus te zien.

Reageren