Genoeg te doen

Alle fans opgelet: Ewout Genemans licht tipje van de sluier op over tv-plannen

1 juni 2023 09:54 | sterren | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Ewout Genemans mag dan al even niet meer te zien zijn op tv, maar fans hoeven hem niet lang meer te missen. Op Instagram deelt hij alvast wat data en leuke aankondigingen.

Houd je agenda er dus maar snel bij.

Lees ook: Opnames voor Bureau Rotterdam met Ewout Genemans begonnen 

Ewout Genemans

Als er iemand een uitgebreid cv heeft, is het Ewout Genemans wel. Hij begon zijn carriére in de jeugdserie Zoop als de wat sociaal onhandige Bastiaan, maar dat imago heeft hij snel van zich af weten te schudden. De afgelopen jaren verwierf Ewout nog meer bekendheid als programmamaker en presentator. Hij staat bekend om zijn programma's die zich richten op verschillende thema's, waaronder verslaving, misdaad, jongerenproblematiek en het dagelijkse leven van bijzondere omstandigheden. 

Bureau Rotterdam

De afgelopen tijd was het echter vrij stil rondom de programmamaker. Ewout was namelijk druk met de opnames van zowel Ewout, Bureau Rotterdam, Verslaafd en een tweede seizoen van een nu nog onbekende reeks. De resultaten daarvan zijn binnenkort te zien. "Ewout is vanaf eind augustus op RTL5 en Videoland te zien. Bureau Rotterdam volgt dit najaar op RTL4 en Videoland", aldus Ewout Genemans nu zelf op Instagram.

Verslaafd

Een nieuwe reeks van Verslaafd laat voorlopig nog wel op zich wachten "Verslaafd volgt eind dit jaar of begin volgend jaar op RTL4 en Videoland", vertelt hij verder. Daarnaast komt er ook een tweede seizoen van een serie die hij eerder heeft mogen maken. Wat die reeks is, is niet bekend. De beelden daarvan verschijnen dit najaar bij Videoland. "Binnenkort zullen we de exacte uitzenddata communiceren."

Meer over