Amanda Bynes is platzak

De problemen stapelen zich steeds verder op voor Amanda Bynes. Maandag bereikte ze haar dieptepunt toen ze werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis.

Het gaat al lange tijd niet goed met actrice Amanda Bynes. Ooit stond ze bekend om haar frisse en stralende uiterlijk, maar daar is inmiddels weinig van over. Meerdere neuscorrecties en drugsgebruik spelen hun parten. Daarnaast werd een aantal keer opgepakt voor rijden onder invloed en zoekt ze op Twitter ruzie met alles en iedereen.

Volledig blut

Deze nieuwe levensstijl kost de actrice niet alleen haar gezondheid, ook haar bankrekening is niet meer wat het geweest is. Een bron onthult namelijk aan RadarOnline dat de gevallen actrice geen rooie cent meer heeft. Daarnaast kan ze in New York geen slaapplaats meer vinden vanwege haar bizarre gedrag. Om deze reden besloot Bynes het vliegtuig te pakken naar haar huis is Los Angeles.

Psychiatrische ziekenhuis.

Daar aangekomen ging alles mis. Amanda probeerde een huis in brand te steken waarna de politie besloot haar te laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Hier verblijft ze vanaf maandag voor minstens 72 uur. Dit geheel tegen haar eigen zin in.

Bynes's ouders

Bynes' ouders hebben al tijden geen contact meer met hun dochter. Zij zien de opname in het ziekenhuis als laatste redmiddel. Momenteel onderzoeken zij de mogelijkheid om hun dochter weer onder hun toezicht te stellen. Een anonieme bron vertelt aan de website: "Ze hebben al met advocaten gesproken over de mogelijkheid om op deze manier controle over haar leven te krijgen. Het is een vreselijke situatie voor haar ouders."

Amanda's carrière

Ooit was Amanda Bynes een veelbelovend actrice. Ze begon haar carrière bij tv-zender Nickelodeon waar ze zelfs haar eigen show had: The Amanda Show. Daarna speelde ze in films als Hairspray en She's the Man.

Reageren