Positief gestemd

Amy Rose uit Winter Vol Liefde over complicatie tijdens zwangerschap: ‘Blij dat ze erachter zijn gekomen’

20 juni 2024 10:52 | sterren | Door Esther Hut

© RTL

Afgelopen winter konden we zien hoe de vonk over sloeg tussen Amy Rose en Saul in Winter Vol Liefde. Hun prille relatie werd al snel bezegeld met een zwangerschap. Amy Rose laat nu weten hoe het met haar gaat maar dat ze ook te maken heeft met een complicatie.

De verloskundige is er onlangs achter gekomen.

Zwangerschapsdiabetes

De zwangerschap van Amy Rose loopt al bijna op z’n einde en ondanks dat ze zich goed voelt laat de Winter Vol Liefde-ster in een gesprek met RTL Boulevard weten dat ze er onlangs achter zijn gekomen dat ze zwangerschapsdiabetes heeft. "Ik moet nu gewoon zo min mogelijk suiker binnenkrijgen en veel op m’n voeding gaan letten.

Amy Rose maakt zich in ieder geval geen zorgen. “Als ik nu gewoon weer goed ga opletten met eten dan moet het helemaal goed komen.” Gelukkig voor haar heeft ze Saul ook aan haar zijde en is hij solidair met haar. "We gaan samen koolhydratenarm eten,” zegt Amy Rose. Ook over Saul zijn vaderrol is ze duidelijk. "Hij wordt echt de allerbeste vader, weet ik zeker."

Trouwen?

Nu er een baby voor het stel aankomt moet er volgens Amy Rose nog één ding afgevinkt worden van het lijstje. Ze hoopt namelijk dat Saul binnenkort op zijn knieën gaat voor haar. "Ik ga er wel vanuit dat hij binnenkort op zijn knieën gaat,” zegt Amy Rose lachend. “Ik sta te popelen hoor!"

Amy Rose is in augustus uitgerekend en het stel verwacht dan een dochtertje.

Meer over