Sarah van Soelen

André Hazes bevestigt nieuwe liefde bij Beau aan tafel

7 april 2021 08:55 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© BEAU
André Hazes was dinsdagavond te gast in talkshow Beau om daar te praten over het tienjarige jubileum van Holland Zingt Hazes. Presentator Beau van Erven Dorens wist in het gesprek een bekentenis bij de zanger (27) te ontlokken.

Samen met Jeroen van der Boom was André Hazes aangeschoven bij Beau van Erven Dorens om daar diverse hoogtepunten uit de geschiedenis van Holland Zingt Hazes te bespreken. Ook kwamen de plannen voor de komende edities aan bod, waarna Beau het niet kon laten toch nog wat te vragen over het privéleven van de zanger.

Schoonvader

"Hé André, ik zag op jouw Instagram dat jij een leuke Pasen hebt gehad. Is dit een heel goede vriend of is dit je nieuwe schoonvader?”, vroeg de presentator aan de volkszanger. Hoewel André in eerste instantie niet wilde antwoorden, besloot hij alsnog openheid van zaken te geven. “Het is zeker een heel goede vriend en ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden, ja.”

Leugenaar

Daarmee doelde Beau dus op Sarah van Soelen, de 25-jarige influencer die direct na de breuk met Monique Westenberg in beeld kwam. “Dus dat is dan de nieuwe liefde?”, vervolgde Beau. André: “Ehh, ja. ja. ja, ik ben wel gek op dat meisje, ja”, waar André aan toevoegde dat hij eigenlijk teveel gezegd had. "Maar ik ben ook geen leugenaar."

Zoon

André Hazes en Monique Westenberg maakten vorige maand bekend definitief uit elkaar te zijn. Samen hebben ze zoon André junior.

Meer over