Allebei wild

André Hazes onthult hoe Bridget hem tot inkeer bracht

6 augustus 2020 15:25 | sterren | Door Jef Willemsen

© Tom Cornelissen/William Rutten
De stormachtige romance tussen André Hazes en Bridget Maasland heeft een onverwacht effect gehad op de 26-jarige volkszanger. Hij kwam dankzij haar tot de conclusie wat hij écht nodig heeft.

André doet in Nieuwe Revu een boekje open over zijn tumulteuze maanden met Maasland.

Best wel wild

Terugkijkend op hun tijd samen zegt hij nu: Ik ben altijd best wel wild geweest. In de periode dat ik met Bridget samen was, kon dat heel goed. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik echter toch iemand als Monique (Westenberg -red) nodig heb die me kan redden, terwijl ik daarvoor altijd dacht dat ze aan het zeiken was. Dat geldt voor Bridget ook. Zij is net zo wild en heeft eveneens iemand nodig die voor haar zorgt."

Coronacrisis

Door de coronacrisis is Hazes zich ook meer gaan beseffen wat voor rijkdom hij bezit. Voorheen was hij daar te druk voor: "Ik was altijd maar op de vlucht en ik wist niet eens waarvoor. Als ik maar weg kon, dan was het goed. Door die coronacrisis, hoe verschrikkelijk ook, ben ik ongelooflijk dankbaar voor mezelf en de mensen om me heen. Waarom heb ik daar in godsnaam niet drie jaar eerder van genoten?"

Geen berouw

Spijt heeft Hazes niet: "Ik ben het ermee eens dat ik dingen anders had kunnen doen en m’n koppie er meer bij had moeten houden, maar ik voel geen berouw. Uiteindelijk is alles toch wel op z’n pootjes terechtgekomen."

 

Meer over