'Lang niet gewild'

André van Duin open voor nieuwe liefde

16 november 2021 08:56 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
André van Duin is zo'n twee jaar na het verlies van zijn echtgenoot weer toe aan een nieuwe man in zijn leven. Maar dat valt niet mee. 

In het decembernummer van LINDA. blikt Van Duin terug op 2021. Een jaar dat voor hem, vergeleken met al het verlies, verdriet en ellende dat hij in 2019 en 2020 moest doorstaan, vooral hoogtepunten kende.

Liefde

André is inmiddels zelfs zo ver dat hij zijn leven weer wil delen: "Ik zou het wel prettig vinden om weer iemand om me heen te hebben. Ik heb dat lang niet gewild, maar inmiddels sta ik daar weer voor open, ja. Ik ben bijna 75; dan kun je die laatste jaren toch nog wel leuk proberen te maken.

Blauwtje

Toch dienen de mannen zich nog niet aan en zelf is de komiek ook niet iemand die op mensen afstapt: "Misschien stoot het ook af dat ik bekend ben. Als je dan een blauwtje loopt, weet iedereen ervan. Tegelijkertijd denk ik: om nou weer helemaal vanaf nul met iemand te beginnen, wat haal je je op de hals? Krijg je er een hele familie bij, een hond of een zwager met problemen."

Meer over