Ze vinden het allebei “heel kut”

André Hazes en vriendin Monique uit elkaar: “Ik heb dingen verpest”

30 april 2018 09:48 | sterren | Door Televizier

© ANP Kippa
Zanger André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg zijn uit elkaar. Na wekenlange geruchten laten de twee aan Shownieuws weten dat ze André nu ergens anders woont.

De reden hiervan is de volle agenda van André. “Ik merk aan hem dat hij de druk niet zo aankan, alleen ik denk niet dat hij het zelf helemaal doorheeft,” zegt Monique tegen Shownieuws. De zanger had volgens haar veel spanning en was weinig thuis. “Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin.”

Werkleven

Ook André vertelt in het programma over de breuk. “Monique en ik gaan niet lekker,” vertelt de 24-jarige zanger. “En dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nou eenmaal zo.” De twee hebben veel meegemaakt in korte tijd. “Ik denk dat er gewoon te veel is gebeurd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk.”

Pauze

Volgens André botsen zijn werkleven en gezinsleven met elkaar. “Ik heb dingen verpest,” zegt hij tegen Shownieuws. André woont daarom nu ergens anders. “Normaal als je de druk niet meer aankan, neem je een pauze van je werk. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk pauze van z’n werk te nemen,” zegt Monique, “dus kiest hij ervoor pauze van z’n gezin te nemen.” André en Monique waren bijna vier jaar samen en kregen in 2016 een zoon genaamd André.

Lees ook: Rachel Hazes praat eenmalig over hereniging in reallifesoap André.

Meer over