Op doktersadvies...

André Hazes is oververmoeid en zegt optredens af

André Hazes stopt per direct met optreden. De 24-jarige zanger is oververmoeid en moet op doktersadvies strikte rust in acht nemen.

Het management van de volkszanger heeft de eerstvolgende 22 optredens afgezegd zodat Hazes tot rust kan komen.

Minimaal een maand

Op Instagram geeft Dré in een uitvoerige post tekst en uitleg. Hij ging maandag naar de huisarts vanwege een aanhoudende hoofdpijn. De arts had daarna niet veel meer nodig om te bepalen dat de zanger aan 't eind van zijn Latijn is. Volgens de jonge Hazes heeft hij de laatste jaren zijn vingers tot op het bot gewerkt om zichzelf te bewijzen. Nu moet hij echter aan zichzelf denken. Hij gaat minimaal een maand geen enkele professionele verplichting meer aan.

 

Lieve mensen, Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken... Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf. Ook hebben velen van jullie mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen. Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!❤❤❤

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Breda Live

Dit betekent onder meer dat André komende zaterdag niet optreedt tijdens Breda Live. Een medewerker van het evenementenbureau dat het muziekfestival organiseert laat aan het AD weten dit vervelend nieuws te vinden: "Heel jammer, maar zijn gezondheid gaat voor." Er wordt naar een vervanger gezocht. 

Meer over:

Reageren