'Met én voor elkaar'

André Hazes en zijn ex Monique samen op gezinsvakantie

5 april 2022 12:17 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Levin den Boer
André Hazes en zijn ex Monique Westenberg zijn momenteel samen met hun zoon als gezin een paar weken op vakantie. Dat laat Monique zelf weten via social media.

Naar verluidt reist André sinds zijn burn-out regelmatig op en neer naar de Verenigde Staten, ook nu is hij hier op vakantie. Zijn ex Monique en hun zoon André gingen gisteren ook die kant op, 'om te kijken welke vorm ze als gezin nodig hebben'. Dat laat Monique weten via Instagram.

Gezinsbelang

Monique plaatst een foto van haar en kleine André op Schiphol. "Wij checken even uit. Met én voor elkaar", schrijft ze in haar post. "Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. (...) Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn." Ze laat ook weten dat haar zoon in deze situatie het belangrijkste is: "Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen, waar we samen onszelf kunnen zijn!"

Breuk

In maart vorig jaar gingen André en Monique opnieuw uit elkaar, nadat hij haar kort daarvoor ten huwelijk had gevraagd. André kreeg toen al snel een nieuwe vriendin, Sarah van Soelen. Die relatie hield maar een paar maanden stand. In september kondigde hij aan dat hij al zijn werkzaamheden neerlegde vanwege een burn-out. 

Meer over