Helemaal in love

André van Duin is weer gelukkig in de liefde

21 februari 2022 10:53 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Ruim twee jaar na het overlijden van zijn echtgenoot heeft André van Duin heeft de liefde weer gevonden. En het is iemand die hij al jaren kent.

Aan de Telegraaf heeft de komiek onthuld dat hij erg leuk heeft met zijn goede vriend Fernando Reyes. "We kennen elkaar al veertig jaar en hij heeft zelfs mijn ouders nog gekend. Dat is toch heel bijzonder? Hij heet Fernando en woont in Spanje, maar is gewoon een Brabander. Hij is 61 jaar en altijd danser geweest, zo ken ik hem ook van Op Volle Toeren en Op Losse Groeven."

Grote liefde

In januari 2020 overleed André’s man Martin Elferink aan kanker en het is bekend dat André het erg moeilijk had met het verlies. "Martin blijft mijn grote liefde, dat zal nooit veranderen en dat weet Fernando ook. Dat gevoel zal nooit veranderen. Hij kan daarmee leven. Want natuurlijk is die rouw allemaal nog niet verwerkt. Maar ik ben ook niet iemand die heel lang alleen kan zijn", zegt van Duin.

75 jaar

Gisteren vierde André nog zijn 75e verjaardag. Hij noemt Fernando dan ook zijn mooiste verjaardagscadeau. "Ik ben ontzettend gelukkig. Dat me dit mag overkomen, met 75 jaar! Het is het mooiste cadeau wat ik mezelf kan geven. Me openstellen en er zo veel mogelijk jaren als ons nog maar gegeven zijn, ervan te genieten.”

TV monument

Zondagavond was de entertainer ook te zien in een speciale uitzending van TV Monument. Het programma was een succes en trok ruim 1,3 miljoen kijkers.

Meer over