Openhartig gesprek

André van Duin: ‘Twee jaar elke dag gehuild’

4 januari 2023 16:06 | sterren | Door Esther Hut

© Talpa

André van Duin is op dit moment erg gelukkig met zijn vriend Fernando Reyes, maar toen zijn vorige partner Martin aan de gevolgen van kanker overleed heeft hij het jarenlang erg moeilijk gehad.

Dat vertelt de komiek en presentator in een openhartig gesprek met Rob Kemps in het programma De 10 Vragen.

Nare tijd

“De eerste twee jaar dat Martin er niet meer was heb ik het erg moeilijk gehad. Ik heb veel gehuild en voelde me ook niet lekker en ik werd nog ziek ook. Daarnaast zaten we zaten in een corona periode, dus dat was een hele nare tijd.”

“En nu heb ik weer een nieuw liefde ontmoet, een oude liefde eigenlijk, heeft dat me enorm geholpen om daar weer uit te komen. Anders blijf je maar steeds in dat verleden hangen.”

Trouwplannen

Inmiddels is André alweer ruim een jaar gelukkig met Fernando. Het stel kent elkaar al veertig jaar en waren altijd al vrienden, totdat vorig jaar de vonk oversprong. Nu heeft het stel zelfs al trouwplannen.

Aan Rob Kemps vertelt André dat hij op dit moment erg gelukkig is. “Op dit moment ben ik heel gelukkig. Ik ben weer gezond, zit goed in het werk en leef mijn leven nog steeds hoe ik altijd geleefd heb. Ik sta nog steeds in de belangstelling.”

Het hele interview met André van Duin is vanavond te zien in De 10 Vragen om 21:30 uur op SBS6.

Meer over