Andy & Melisa trappen YouTube-soap af met doktersbezoek

26 November 2015 14:44 | sterren | Door Televizier

© YouTube Andy & Melisa

Andy en Melisa zijn even niet op tv, maar hun realitysoap gaat net zo hard door. Het stel begint een YouTube-serie om hun fans op de hoogte te houden.

We moeten Andy en Melisa de laatste tijd missen op RTL 5, maar niet getreurd: de realitysterren gaan door op hun YouTube-kanaal. In de nieuwe soap The story continues houden ze ons up-to-date over hun levens en hun huis.

Veel vragen

Volgens Andy en Melisa zitten kijkers met smart te wachten op hun avonturen. "We hebben toch gehoord dat heel veel mensen niet blij zijn dat de serie is afgelopen," vertelt Andy aan RTL Boulevard. "Het seizoen liep in één keer, bam, af," vult Melisa aan. "Zonder echt een einde. En daar kregen we zo veel vragen over." Vandaar een YouTube-soap.

Bultje

In de eerste aflevering zien we hoe Andy naar de dokter gaat omdat hij een bultje op zijn balzak heeft. "Dat bultje van Andy irriteerde me altijd," geeft Melisa toe. "Ik heb het drie jaar lang geprobeerd weg te halen met allerlei gereedschappen, maar het ging niet weg." "Ze zat meer aan dat bultje dan aan het andere bultje," lacht Andy. Eh, oké.

Stalen ballen

Melisa filmt hoe Andy met de billen bloot gaat bij de dokter. Uiteindelijk blijkt het bultje een kiste te zijn. Zelfs de dokter heeft moeite om die te verwijderen. "Maar ik heb stalen ballen," aldus Andy.

Bekijk hieronder de eerste aflevering van The story continues:
 

Meer over