Pijn

Angela de Jong lag in ziekenhuis met alvleesklierontsteking

10 februari 2021 08:44 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

Het was de laatste dagen opvallend rustig uit de hoek van Angela de Jong. De AD-journaliste heeft nu gedeeld waardoor haar column telkens niet verscheen. Ze kampte met een alvleesklieronsteking.

Daardoor lag Angela een aantal dagen in het ziekenhuis, waar ze blijkbaar geen televisie of internet tot haar beschikking had. "Ik heb tot een uur geleden in het ziekenhuis gelegen met een alvleesklierontsteking, veroorzaakt door een verstopping door galstenen. Wat vreselijk pijnlijk was, kan ik je vertellen”, zei de AD-journaliste in gesprek met RTL Boulevard.

Operatie

De 44-jarige Angela lag vijf dagen in het ziekenhuis en is nu – nadat ze dinsdag een endoscopische echo had ondergaan - tijdelijk naar huis gestuurd om aan te sterken en in afwachting van een operatieve verwijdering van haar galblaas. "Ik moet binnenkort geopereerd worden, maar vooralsnog ben ik nu lekker thuis en heb ik geen pijn meer. Hopen dat het zo blijft tot de galblaas eruit is", aldus De Jong, die binnen twee weken een afspraak bij de chirurg heeft.

Knikkers 

De Jong gaf nog niet te kennen wanneer haar soms keiharde tv-recensies weer verschijnen bij het AD. Wel liet ze horen haar humor niet te hebben verloren. “Als John de Mol belangstelling voor een zak knikkers heeft, mag hij bellen."

Meer over