Jammer

Angela de Jong reageert op sneer van Linda de Mol

31 januari 2022 12:50 | sterren | Door Esther Hut

© WNL still

Lang blijft het nooit stil aan de kant van AD-columniste Angela de Jong. Vanmorgen reageerde Angela namelijk al in de uitzending van Goedemorgen Nederland op de uitlatingen van Linda de Mol aan haar adres.

Afgelopen zaterdag kwam Linda de Mol met haar tweede statement naar buiten en daar moesten onder andere Beau van Erven Dorens, Rob Goossens en Angela de Jong het ontgelden. In het statement stond namelijk dat Linda besloten heeft helemaal niet meer te zeggen en dat de aanleiding voor haar zwijgen te maken heeft met “een handjevol sensatiezoekende opiniemakers.”

Angela de Jong

Angela snapt de reactie van Linda wel, maar is ook van mening dat ze zelf juist iets goeds doet. “Dat ze mij niet de leukste persoon op de wereld vindt, ja, dat begrijp ik best. Dat is ook haar goed recht", reageert Angela in Goedemorgen Nederland. "Het enige lastige is, voor haar dan in dit geval, dat het schandaal wat nu aan het licht komt achter de schermen van The Voice, eigenlijk het grootste schandaal is dat we hebben gehad in zeventig jaar televisie. Dus ja, daar is heel veel aandacht voor."

"Er zijn nog heel veel vragen die de mensen thuis in de huiskamer stellen, maar die ik ook hardop stel in mijn column. Dat ik dan af en toe de kop van Jut ben, ja, dat zij zo."

Mediaruzie

Angela zegt het jammer te vinden dat het nu weer een mediaruzie wordt, terwijl de aandacht zou moeten liggen bij de slachtoffers. Ze zegt dat ze verder dan ook geen aandacht besteed aan Linda’s statement. "Dat Linda dat niet leuk vindt, snap ik ook best wel. Voor de rest, weet je: ik heb een column geschreven, zij heeft erop gereageerd en ik ga niet weer een column schrijven over deze reactie van haar."

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat in 2020 twee meisjes naar het blad LINDA waren gestapt met beschuldigingen jegens Ali B. Linda heeft deze informatie toen vertrouwelijk behandeld en niet bij haar broer John gemeld, hetgeen veel mensen haar nu kwalijk nemen.

Meer over