Uit haar comfortzone

Angela de Jong over deelname aan Make Up Your Mind: 'Ik was bloednerveus'

8 april 2024 08:47 | sterren | Door Tessa Kok

© RTL 4
Zaterdagavond wist Angela de Jong de jury en de kijkers thuis omver te blazen met haar deelname aan Make Up Your Mind. Als Ivana Say Something was ze de mystery queen van de aflevering. Haar deelname heeft haar veel zenuwen bezorgd. Dat vertelde de journaliste gisteren in de talkshow Renze Op Zondag.

Mystery queen

In talkshow Renze Op Zondag vertelde Angela de Jong gisteren meer over haar avontuur. ''Ik was bloedje nerveus. Ik kan me niet herinneren dat ik de afgelopen jaren voor iets van werk zo nerveus ben geweest'', zegt ze lachend. ''Ik was als de dood dat ik onderuit ging daar op het podium. Het was maar hopen dat het moment een beetje normaal verliep en dat het snel voorbij was'', aldus Angela de Jong over haar rol als mystery queen in Make Up Your Mind.

Haar doel

De Jong laat in gesprek met Renze Klamer weten dat ze niet voor niets heeft meegedaan aan het programma. ''Ik ben ook moeder. Ik zie mijn eigen kinderen, die worden groter en gaan zich dingen afvragen. Ik hoop van harte dat zij gewoon kunnen zijn wie ze zijn'', concludeert ze. ''Het feit dat ik kan laten zien aan mijn eigen kinderen, mijn familie en de rest van Nederland van jongens, je moet zijn wie je bent.''

De journaliste laat weten dat ze minstens vier uur in de make-up heeft gezeten om als mystery queen op het podium te verschijnen. Ook het aankleden duurde minimaal een uur. Ondanks haar enorme zenuwen, is ze toch blij dat ze met haar deelname haar punt heeft kunnen maken.

Hieronder is haar interview met Renze Klamer te bekijken. 

Make Up Your Mind is iedere zaterdag om 20.00 uur op RTL 4 te zien.

Meer over