Angela Groothuizen definitief weg bij RTL Live

7 februari 2017 20:58 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Angela Groothuizen keert niet meer terug als presentator van RTL Live. Ze wordt vervangen door Quinty Trustfull die ook al haar vakantievervanger was.

Op de site van RTL Live staat de volgende boodschap: „Zoals iedereen natuurlijk weet genoot Angela in de afgelopen weken van een welverdiende vakantie. Wat nog níet bekend was, is dat zij na haar reis niet meer terugkomt bij RTL Live.

Op verzoek van RTL gaat Angela gaat zich de komende maanden volledig toeleggen op een aantal andere programma’s en dat blijkt moeilijk te combineren. Quinty is in de afgelopen weken natuurlijk al helemaal deel geworden van RTL Live. Samen met Albert blijft zij de presentatie voor haar rekening nemen.”

RTL-lijf

Angela begon nog maar drie maanden geleden samen met Albert Verlinde bij het nieuwe RTL Live. Maar het programma was haar duidelijk niet op het RTL-lijf geschreven. Ook de kijkcijfers van het middagmagazine lieten wat te wensen over.

Quinty Trustfull

Quinty Trustfull en haar Koffietijd-collega Pernille la Lau vervingen Angela Groothuizen de afgelopen tijd tijdens haar lange vakantie in Azië, waar alles niet heel erg gladjes verloopt. Quinty is dus al ingewerkt. Of ze RTL Live kan combineren met Koffietijd is nog even de vraag.

Meer over